22.3.12

Η Ελλάδα μέσα μας!


του Χριστόφορου Μίχου
Τα τελευταία χρόνια και κυρίως με την ένταξή μας στην Ε.Ε., ζούμε από τα ΜΜΕ και τους εκάστοτε υποστηρικτές των Κυβερνήσεων,  την δικτατορία της «ευρωπαϊκής κοινής γνώμης» ή σε πιο ακραίες μορφές την δικτατορία της «παγκόσμιας κοινής γνώμης»!  Δηλαδή όποια αντίδραση πολιτών αναπτύσσεται και εξελίσσεται στη χώρα μας, κρίνεται και αναλύεται υπό το πρίσμα του «αντίκτυπου» που θα έχει αυτή η ενέργεια,  στα μάτια  των πολιτών που ζουν σε άλλες χώρες.
Ειδικότερος αποδέκτης ο πιθανός μελλοντικός τουρίστας της χώρας αυτής! Παρόμοια «αγωνία» επιδεικνύεται  και για τον αντίκτυπο που θα έχουν στις Πολυεθνικές  που θέλουν να «επενδύσουν» στην Ελλάδα.
Σε πολλές περιπτώσεις βεβαίως οι αντιδράσεις παίρνουν λάθος δρόμο και τότε αναρωτιέται κανείς, για το τι είναι όλο αυτό το θέατρο παραλόγου που εξελίσσεται.
Σχιζοφρένεια, παράνοια, αστειότητα, γελοιότητα, μωρία; Ή απλά …κομματική ιδιοτέλεια και έλλειψη Ελλάδας μέσα μας;
Οι ιστορίες των λαών της γης, είναι βαριά φορτωμένες από λαϊκούς αγώνες εναντίον των δυναστών και καταχραστών της κάθε εποχής. Αυτοί οι αγώνες κοσμούν τα βιβλία της Ιστορίας κάθε χώρας, γίνονται  σημεία αναφοράς και κυρίως παράδειγμα προς μίμηση από ανιδιοτελείς πολίτες που φλέγονται για την εγκατάσταση της μιας και μόνης Δημοκρατίας που υπάρχει, της Δημοκρατίας των Πολιτών!
Όλα καλά μέχρι εδώ, τα δύσκολα βρίσκονται από δω και πέρα.
Τι κάνουν όμως, όταν οι πιο πάνω «φλεγόμενοι» για Δημοκρατία Πολίτες, σταλούν πια στην εξουσία, με εντολή και στόχο την εγκατάσταση και λειτουργία της Δημοκρατίας;...
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: