13.2.14

Παλάτια στην Άμμο...

Λόγια...
παλάτια στην άμμο-όμορφα λόγια-αγάπη-πρίγκιπας-πριγκίπισσα
               
Παλάτια στην άμμο χτίζω.. Για τη στιγμή που θα μου τα γκρεμίσει κάποιος... Γιατί ο άνθρωπος έχει την αδυναμία του να καταστρέφει. Είναι ότι πιο απλό για εκείνον. Αντίθετα, η δημιουργία θέλει κότσια, καλή καρδιά!

Θα φτιάξω πιο όμορφα όμως... Πιο γερά, απ'τη δύναμη ψυχής που μεγαλώνει. Απ'την παροδική απελπισία του χαμένου κόπου για όλα τα προηγούμενα που γκρεμίστηκαν.. Οι εμπειρίες ζωής είναι το πιο γερό θεμέλιο φίλε μου. Χωρίς υπόσταση, μα η πιο χαρούμενη & μελωδική νότα στο βίο μας.

Τα παλάτια από πέτρα αργούν να χτιστούν, κοστίζουν & δεν καταστρέφονται... Μόνο λεηλατούνται. Μια λεηλατημένη ψυχή είναι & καταδικασμένη να υποφέρει!

Η πριγκίπισσα που θα μείνει στο παλάτι μου, αν αξίζει, θα ανεχτεί τη λιτή πολυτέλεια του προχειροφτιαγμένου αλλά με αγάπη. Αυτή που αποζητάει πολλά & ικανοποιείται δύσκολα έχει απώτερο, μπορεί & μη συνειδητό, σκοπό να πληγώσει...
παλάτια στην άμμο-όμορφα λόγια-αγάπη-πρίγκιπας-πριγκίπισσα
Είμαι πρίγκηπας με... σαγιονάρες..!!!

Θα εκτιμήσω τη πριγκίπισσα που δε θα φοβηθεί να λερώσει τα γοβάκια της... Που μετά από μια φουρτούνα θα με βοηθήσει να επισκευάσουμε το παλάτι μας... Από άμμο.

Τόσο ευαίσθητο αλλά & τόσο προκλητικά ενδιαφέρον...
  παλάτια στην άμμο-όμορφα λόγια-αγάπη-πρίγκιπας-πριγκίπισσα

3 σχόλια:

paraskevi malouxou είπε...

ναι.. πρίγκηπα μου.. αυτή η πριγκήπισσα.. θα σου αξίζει!! ναι!!

Candy - candy είπε...

Kαλησπέρα και συγνώμη για την ενόχληση! Ήθελα να ρωτήσω, αν θυμάσαι, που βρήκες την φωτογραφία με την πρώτη πριγκίπισσα ή αν γνωρίζεις ποια είναι.

Ευχαριστώ. :)

Candy - candy είπε...

Πολύ όμορφο κείμενο, αληθινό και ρεαλιστικό. Μακάρι κάθε πρίγκηπας να βρεί μια άξια και αντάξια του πριγκίπισσα. :)